Skolan

God morgon! Nu sricker jag till skolan, har sovmorgon till 10.10 idag! Fett!





Puss!

Silver

Tja! Jag sitter (förhoppningsvis) och pluggar just nu, så fixade ett litet tidsinställt!

Jag var på stan för nån dag sen (när jag hade fått min lön!! Illa!) och köpte två nya lack, ett i silver (som är snyggt som tusan!!!) och ett i en kind of brun färg!
Depend 25 spänn och H&M, typ 39 va?
Chao!

Plugg

Tjeeenare mann(ar?)en! Har ni det gött? Eller vill ni bara gräva en grotta av alla böcker och gömma er? Tja, jag är i alla fall inte så illa ute än, men jag ska börja med matten nu (typ 5 sidor) och sen tar jag lärande & utveckling. Ååh s'å gott (okej ingen fattar förutom hanna).

Juste jag cyklade precis hem från katedral, det är stort av mig tycker jag! :D typ 5 km (haha rätt futtigt egentligen). Så nu ska jag bulla upp med dom resterande 4 fluffbollarna (som jag kallar dom) från ikea och plugga. Hejsvejs!
en liten bild på två canarie fåglar (hur stavas det?) från när vi var på gran cararia :)

Tugga igen 2,5 år!

Tjaaa! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det i alal fall strålande! Jag som todde sommaren var över... Heelt underbart med sommmarväder igen! Lite synd bara att man är hos pappsen och alla mina sommarkläder är hos mamma... Jaja det kunde vart värre!

Igår efter skolan gick jag först runt med Sama och Carro, sen Karin, Danielle och Fanny! Jätte mysigt! Sen gick jag och Fanny hem till Linnea där det sen blev tjejmiddag! Det var skitkul att träffa alla, för vi träffas typ aldrig!
I alla fall, tandställningen åkte bort för 2 dagar sen!! Det firas för fullt (och hare gjort ett tag) med tuggummi. Försöker typ tugga igen dom 2 och ett halvt år som jag inte har tuggat tuggummi haha... Jag tror jag är på god väg!
MM Hubba bubba, som jag har saknat dej!
Och min älskade bästaste vän fyller 15 idag! ÄLSKAR DEJ SÅÅ MYCKET HANNA! Hoppas du har det super duper sjukt bra i stockholm!!!! Vi ses i morgon för fan! <3

V.I.P

Hola! Nu sticker jag till v.i.p premiären på gränby, hörs kanske när jag kommer hem! Kramen!
Bilder hänger inte alls ihop med texten, men en liten bild ska ni få i alla fall! Mas palomas är det!

Hängselbyxor

I helgen på gränby hittade jag dom här, perfekta hängselbyxorna! Dom är, som jag skerv, perfekta! Som jag har letat efter ett par snygga hängselbyxor! Nu är det bara ett par i jeans som saknas!




Solskydd

Hejsvejs! Hoppas alla har haft en toppen dag! Min har vart super! Lite plugg och kaffekorts-köpande och sen fick vi gå hem 2 timmar tidigare! Det är då man älskar skolan haha!



Åsså cyklade man hem också, stolt chey här borta kan man säga! Ovanligt aktivt av mej!


Jag kommer jag leka lite mamma här, men jag vill bara säga till alla er där ute (eftersom det är såå sommrigt ute?) att det ÄR viktigt med solskydd (okej, det lät mammigare än jag ville...)! Jag vill i alla fall inte ha cancer, och då är det onödigt att utmana ödet. Jag menar, kolla på alla dom där rosaröda människorna på stranden, är det fint? Nej, inte riktigt... Så andvänd solcreme för fan! Bara ett tips ;)





Jag hade spf 30 dom första dagarna och sen när jag blev lite brun bytte jag till 15 :) I face'et hade jag 50 (haha överdriv...) :) man är brun längre om man har solcreme! Det är sant!



Dagens

Stickat Zara (gan canaria) Shorts Kappahl barn Skor Dinsko
Ha't bra!

Sneak peak


Upplåst på rummet...

Tjaaa! Först vill jag bara säga att blogg.se har grova problem! Åååh har försökt ändra headern i typ två dagar, men det går inte!! jaja, jag får fortsätta försköka...


Dom har styrelsemöte (?) där nere... så jag känner att jag inte har bågon lust att gå nej på nån timme... Varför här? Hos oss? Men fördelen är att min kära mor har bakat kakor... som jag inte äter, är jag sjuk eller nått? Dom bara ligger här bredvid mig, och jag har inte ens rört dom? Ja, nått fel måste det vara på mig!
Juste jag känner pressen att blogga nu efter att jag träffade agnes och linda hehe...
Haha två väldigt fula bilder från cran canaria tagna med min undervattenskamera... vilken kvalite säger jag bara!
Dagens kommer om en stund!

Gamla headern

Hej och hallå! Hoppas alla mår bra! SJälv är man väldigt trött, men annars är det bra!

Vi tog klassfotto idag, det är en av dom största skillnaderna jag har upptäkt mellan att gå på grundskolan vs gymnasiet, att man har fotto efter typ 3 dagar istället för 3 månader! Hoppas det blev bra, känner egentligen inte att det är så sjukt viktigt att man ser jätte perfekt ut, för det är ju egentligen bara en bild, och folk kommer ändå se en hela dagarna...
Jag känner att jag är riktigt dålig på dagens nuförtiden... jag vet inte varför, men det blir bara aldrig. Och sen poff har jag tagit på mig min gula onepice och då är jag inte så sugen på att hoppa tillbaka i alla tajta kläder igen haha! Så power till kycklingdräckten!! Men jag ska verkligen fösöka ta fler dagens :)
Gamal bild! Haha ser nästan ut som om jag har en liten pee-weee!
Å juste! Vi lekte lekar idag i skolan, så nice haha! Ville bara säga det...
Kram!

Lite virrigt inlägg

Tjaa! Åh gud förlåt för den hämska uppdateringen haha! Har städat mitt rum, sprungit runt på stan och börjat gymnasiet (som har tagit en del tid hehe).

Jag var på gränby idag med min kära mor och syster, vi var på skol-jakt kan man nog säga... Det var väskor, idrotts grejer, pärmar, block och kalendrar...
Vi hittade allt vi sökte (tror jag?), så nu har vi det ur världen! Det tog i stort sett hela dagen det där, och nu har jag börjat med att fixa alla pärmarna och blocken osv... det kommer nog ta ett tag haha!
Ja... Typ 10 pärmar och block, men är det fest så äre (eller nått)!
Skriver senare eller i morgon! Kram!

Dalarna

Tja! Jag kom på att jag inte har visat bilderna från hannas stuga, äälskar den btw!! Enjoy!






Fortsättning förljer, för min dator har damp! Men visst vare en fin liten larv ibörjan också va? ;)

Sjuk...

God morgon! I morgon smäller det, om man är frisk altså... FAN! Jag har inte vart sjuk på hela sommaren, och nu, dagen innan, då blir jag det! Varför? Är det för att jag var i stockholm och shoppade hela dagen igår? Gud bestraffar mig...


Jag försöker fortfarande få in biderna på mitt iphoto, men det går inte! Det bara laddar och det händer ingenting (nej det är INTE för att jag har lite tålamod)? ÅÅÅ! Allt rullar (inte) på som det ska, kompis det går (inte) bra nu!


Men jag har i alla fall hittat nått att roa mig med hehe... heels.com... Heeeelt underbara skor!

Jaja, nu ska jag ner och äta frulle och se på sex and the city :)


Btw, Grattis älskade farfar på 90års dagen! Jag vet att du inte ser eftersom du inte vet vad en blogg är, men grattis i alla fall <3

Time to..

Fixa sig! För runt 5 åker vi mot stockholm för bröllop! :D Jag ska faktiskt inte ha klänning, känner mig inte så bekväm i det. Så det blir skinnbyxor, tunn vit skjorta, svart kavaj och höga klackar! Tror det blir bra!
Lägger upp bild sen (till dej karin haha)!
Kram!

Tillbaka

Aloha! För några dagar sen kom jag tillbaka från Gran canaria. Heelt underbart! Vi var i närheten av Las palmas, på ett ställe som hette Bahia Feliz (jag tror det stavas så). Jag och min syster bodde i en lägenhet och mamma och jonas i en annan. Det var sol typ 98% av hela tiden (en vecka). Vi var och badade vid havet och åt glass och solade. Behöver jag säga tt jag inte ville hem? Nej, jag tror inte det haha!
Det kommer mer bilder när jag har laddat över från min egen kamera (det här är mammas bilder) :)
Ha't bra! Och i morgon vet jag inte hur bloggningen blir, för jag ska på bröllop!! :D Ska bli jättekul! Det är min kusin som gifter sig, den första av oss i kusin-skaran!

The shoes

Halloj! Nu har jonas hjälpt mig med bilderna, så jag tänkte visa skorna från Nelly!








Färgen på den gula skon är egentligen inte rätt på nån av bilderna... dom är inte knall gula och inte bleka heller...

Kram! Kommer inte kunna blogga nu på ett tag, men titta in om ett tag!

Gränby

hej, lägger bara upp en snabb dagens! :)


Och juste det här med alla bilderna som jag ska lägga upp... DET FUNKAR INTE! Jag sitter här i all stress, och så FUNKAR DET INTE! Hatar ibland min dator (förlåt livskamrat!)!!



Topp från Monki och shorts från Kapahl barn


Kram!

RSS 2.0