Ärt-ätaren

Yoyo! Kom hem från skolan för inte så länge sen. Det första jag gör är att sätta mig och plugga och käka ett paket socker ärtor. Det har blivit rutin. Älskar ärtor!

Snart kommer antagligen Amanda hit, sen får vi se vart vi hamnar. Det är ju trots allt värt att fira att det är lov nu!

Juste, hittade min försvunna mössa igår! Så den åkte på idag!


Sjuk

Hola! Ska verkligen försöka komma igång med bloggen igen, förstår inte varför jag aldrig bloggar?

Är sjuk idag, for your information. Fast det var värre i morse, kunde inte gå upp alls.. Så jag gick och la mig, sov till 12 och blev rätt mycket bättre!

Ska snart till Ica och köpa grejer till cupcakes och gitta hem till farmor och farfar. Jag och pappa ska vara med farfar och hjälpa till med maten. Få honom att äta lite...

Bild från i veckan när jag va med Amanda på BK


Helgen

Yoyoyo folks! Innan jag säger något annat... SJUKT fint vädet! Jag dör. Det är ju vår på riktigt!
I fredags vart planerna lite kaos... Så det slutade med att jag och Amanda bjöd hem typ 4 pers hem till henne och hade pizzakväll! Asmysigt! Kände ingen av dom innan, men riktigt sköna människor. Rosendals-people är nästan lika sköna som katte-folk. Men bara nästan!
Vi satt och gjorde typ ingenting hela kvällen... och gick och la oss rint halv 5 tror jag? Sov 3 timmar och gick upp och åt. Trött som ett as släpade jag mig hem i mjukisbyxor och kaos knut.
Efter det var jag barnvakt... Kanske inte bästa kombinationen att sova 3 timmar och sen vara barnvakt åt en 2 och 5 åring. Det gick nästan bra. När jag stod och fixade glass åt dom hör jag en smäll och gråt... ja och sen var det bara att åka till akuten. Men det gick bra, och i slutändan var gullungen bara glad att få träffa "farbror doktorn". Så det fanns någonting possitivt.
När jag var färdig där åkte jag vådare till Linnea där det var tjejkväll/födelsedags firande. Jättemysigt och dö kul att se filmerna vi spelade in när vi var 10.13 år gamla. Så häääääär sköna ungar var vi! Stoppade upp sockor för att få lite former och sen blev det dejtingprogram. Hoho. Good times, good times! Efter en jätte mysig kväll släpade vi oss till bussen rätt tidigt. Mamma sa "var hemma tolv Klara!". Gissa vem som kommer innanför dörren prick 00.00. Man har sina moments. Synd att det bara var jag som tyckte det var coolt....
Och dagen har spenderats med att sova och träffa Hanna! Mycket mycket mysigt! Och pommes vart det.... Nu ska jag plocka tvätt och sen ska jag iväg på någon grej med pappsen, en konsär av något slag.
Ha't bra! Nu vart det inga bilder. Jag gottgör det sen hehe...

RSS 2.0