kiwi

Hellö! Har precis haft mellanmåls-kaos med mina syskon. Det blir nästan alltid så när vi ska käka någonting när päronen inte är hemma. Vi sitter bara och brölar. Det kallas kärlek. Är så tacksam för mina fina syskon, dom bästa man kan ha!
Hur som helst så sitter jag här och kikar på kiwin brevid mig. Jag vet inte om jag ska äta den, eller om den ska få mogna under natten? Åh, dessa svåra frågor! Fast jag vet själv att jag har svårare problem framför mig än om jag ska käka kiwi. Ska ansöka till gymnasiet igen ikväll. Mitt huvud är kaos. Vet inte vad elelr hur jag ska göra. Men, det löser sig nog med allt. Var kvar en timme efter skolan och snackade med syven (heter det så?). Sanna, om du läser det här, hon är faktiskt helt okej.
Nu ska jag ta och klura vidare på kiwifrågan och läsa en svenskabok. På återseende. Eller nått :)

@home

Hej och hallå! Hoppas ni mår bra och inte är sjuka.

Själv mår jag inte så bra. Jag var färdig och skulle typ gå till bussen, sen började jag må piss. Så nu har jag sovit lite och ska försöka äta lite. Eller ja, har fixat grönt te. Grönt te är fan underbart har jag upptäckt! Det roligaste är sättet att göra det på tycker jag. Efter konstens alla regler. Nej, så seriösa ska vi inte bli. Men skoj är det.

Åh, en sak till. Har blivit tetris beroende.


Helgen

Hola!
I fredags hade Sanna fixat tre (!) rätters middag! Det var riktigt mumza! Världens bästa hemmafru skulle hon bli!
Efter det gick vi på partaj (älskar det ordet) hos spuffe! As sköj! Runt 1 tiden åkte jag och Hanna till stenhagen och jag droppa rakt i sängen. Älskar min säng.
Igår hände inget speciellt. Stan. Köpte underställ och andra sexiga skidgrejer.
Och idag... Har jag målat naglarna, badat, vart ganska ful, var till lindex en snabbis och kollade in reorna. Köpte nytt lack och gick hem. Nu har jag ätit och ska fortsätta vara söndag-ig. Bye!


Dags för något ytligt!
1. Jag blandar två olika foundations, Max factor - Xperience och Diorskin Nude-. Då får jag bästa färgen för tillfället. 2. Jag använder alltid löspuder när jag fixar basen, me om jag ska kompensera med någonting under dagen tar jag kompakt puder. Den på bilden är super bra - Make up store, loose powder -.
3. -Make up store, cover all mix (man får 3 cover sticks)-
4. Vet faktiskt inte vad det här är, men jag använder det som highlighter, Dior.
5. Jättebra mascara från lumene - Lash-Extending mascara -.
6. Primer för ansiktet - Sudio secrets, loreal-
7. -Gosh, precious powder pearls-.
8. -H&Ms eyebrow fix, gele- Asbra! Innan formar och målar jag.
9. -Myrrah, brow shadow- Jättebra ögonbryns skugga! Ibland använder jag en penna istället.
10. Världens finaste! Den lite aprikosfärgade heter - Rosa- och den knallrosa heter - Strawberry-. Båda är från face stockholm.

Det här är det jag använder nu, men jag har perioder med olika smink.

RSS 2.0