Mot Karin

Tjaa! Har haft lite fullt upp nu, så har inte kunnat blogga. Och jag hittar inte minneskortsläsaren (!!!), så kan tyvärr inte lägga upp några bilder... :( Men ska kolla om jag kanske kan snylta lite från karins dator sen hehe... Ska nämligen dit med danielle också och sova hos henne! Mycket mysigt!! Så nu ska jag packa lite medans karin... borstar tänderna (tror jag).


Å juste, vi var på gränby idag och jag handlade lite inför gran canaria (!!!!!!!!!), det blev två "klänningar" och en topp + body scrubb och lite sånt. Bilder kommer!


Kram!

Hemmåt

God morgon! Oj ett sånthär tidigt inlägg var det nog längesen ni fick haha! Hanna ska jobba idag, på cafet i hennes stuga, så jag ska ta tåget hem idag :( Det är lite tråkigt, men vi har haft ett par riktigt bra dagar här uppe!! Bilder kommer när jag har tillgåmg till min dator. Nu väntar en god frulle med Hanna, packning och 2,5 timmars tågresa till Uppsala. Jag tycker det är mysigt att åka tåg, speciellt när man åker långt och har massa godis (haha jag kommer se ut som en riktigt tjockis helt ensam och sitta och lassa i mig godis... ojoj).

Hejsvejs!

Hemmåt

God morgon! Oj ett sånthär tidigt inlägg var det nog längesen ni fick haha! Hanna ska jobba idag, på cafet i hennes stuga, så jag ska ta tåget hem idag :( Det är lite tråkigt, men vi har haft ett par riktigt bra dagar här uppe!! Bilder kommer när jag har tillgåmg till min dator. Nu väntar en god frulle med Hanna, packning och 2,5 timmars tågresa till Uppsala. Jag tycker det är mysigt att åka tåg, speciellt när man åker långt och har massa godis (haha jag kommer se ut som en riktigt tjockis helt ensam och sitta och lassa i mig godis... ojoj).

Hejsvejs!

Stek

Aloha! Hoppas ni har bra väder där ni nu befinner er! Här har det vart riktigt varmt så efter en lång sovmorgon så stack vi till stranden och stekte i några timmar. Hur bra som helst! Sen promenerade jag och Hanna till nån glasskiosk och lite sånt, bilder kommer när jag kommer hem tror jag, lånar hennes dator, så det är lite svårt att fixa bilderna nu.


Har inte tid att sotta här nu, måste hjälpa min lilla kyckling i köket. Vi har vart ute och plockat blåbär!! :D Så vi ska göra Blåbärspaj och kladdkaka med nutella! Man måste ju tjocka sig när man är på landet haha!


Skirver kanske i morgon, eller nått. Så att ni vet att jag lever och inte har blitit uppäten av nån björn eller nått ;)


Dalarna

Yo folks! Just nu packar jag, lite i senaste laget hehe. Jag ska nämligen till Hannas stuga i dalarna! Happyface!! Åh älskar hennes stuga, så sjukt mysig haha! Det ser tydligen ur att blir fint när jag är där, haha vi hr typ alltid haft otur med vädret när jag har vart där, så det ska blir sjukt kul med värme!!

Ska ta tåget runt kl 18, så innan det ska jag packa färdigt,köpa tidning och godis (hehe) till tågetoch äta mat... Men jag har några timmar på mej, så det ska nog gå bra!
Ska också försöka göra lite tidsinställda inlägg så att dte inte blir helt öde här på bloggen fram till fredag haha.
Åååååh, beställde dom här godigarna från nellys rea igår! Längtar tills det här packetet kommer!
Kram!

La burk

God morgon, eller nått! Hoppas ni har det bra! Här är det slappt som tusan... Har precis ätit frulle (i typ 3 timmar) och sett på en väldigt gamal mumin film. Haha älskar mumin! Världens bästa barnfilm...

Idag har vi pratat lite om att åka till nån loppis, men antagligen blir det inget av det. Kanske blir promenad eller nått istället? Jaja får se hur dagen blir.
Här är en bild på burken jag köpte igår också:
Perfekt för smycken!

Mönstrad

Idag inne på Åhlens i bollnäs hittade jag 2 snygga reaplagg! En känning/topp som är i typ medium så den är nog egentligen ett linne eller nått? Men jag ska ha den som klänning tror jag! Jag ska visa hur jag ska ha den senare!
Åh jag älskar möntret!! 100 spänn gick den på.
Ha en bra kväll nu allesammans!

"bättre brun än bränd"

Tjaa! Har börjat tagit sol-piller. Det är första dagen så jag vet inte om dom fungerar än, men det tror jag att dom gör! Det är massa vitaminer i som gör så att man får typ ett naturligt skydd mot solen och dessutom förstärker den bruna färgen när man är ute! Hur bra!? 30 piller i en ask och jag tror man fick 2 askar på coop extra för under en femtiolapp (har jag för mig).

Men dom luktar fiskmat... men ska man vara brun får man lida pin. Så nu ska jag gå och knapra lite piller, chao!

Stugan

Hej hej! Förlåt för dålig uppdatering, men direkt efter jobbet igår så gittade jag till tåget mot stugan. Kom fram runt 21 pga 20 minuters försening, men vad gör väl det! Igårkväll såg vi på pirates 2 :D Men jag somnade bara hela tiden... så jag gick och la mig runt 1 och sov utan att vakna en ända gång till 12 :D Jag älskar det att inte vakna!!

Idag var vi i nån möbelbutik mitt ute i skogen. Den var heeelt underbar! Jag fick lust att både flytta hemifrån och skaffa barn när jag var där inne! Så söta romantiska grejer det fanns där alltså!! Jag köpte dock bara en liten burk i plåt.. För allt det andra var saker jag inte riktigt behövde, typ klädhängare, krokar, skålar osv. Men fint var det!
Vissa av bilderna var ganska dåliga, men dom var tagna med mobilkameran hehe :)

Dagens


Tja! Slänger in en snabb dagens, innan jag börjar packa...
Ihålig kofta JC jeansleggings vila

Ha't bra!

Favoriterna


Mina favorit halsband just nu. Fjädrar från h&m och det andra (vet inte vad jag ska kalla det.. bollarna? Nej det blir lite fel) från indiska!

Like a maniac

Halloj! Hur är eran onsdag? Min är helt okej, jag är väldigt trött, kunde inte sova i natt... Det var kanske därför jag stängde av alarmet i morse och vaknade en halvtimme senare av att mamma kommer in och frågar om inte jag ska vara på jobbet om 20 minuter... Vilken härlig morgon!! Jaja, så kan det gå.

Nu är jag i alla fall hemma och har sorterat min garderob.... Haha! Det började med att jag skulle ta på mig en tröja... men den luktade konstigt, så jag hittade massa som luktade likadant... och jag har ingen aning om varför dom luktar så?? Har inte ens använt dom sen jag hängde in dem i garderoben... Jaja i alla fall så tvättade jag dom (i duschen, men vad gör man när man är ensam hemma och inte vet hur tvättmaskinen funkar?) och hände upp dom (i duschen). Sen började jag fixa med mina kläder och fick en ide, att sortera dom i färg ordning!! Så när jag började var det svårt att sluta, har kommit på att det är väldigt roligt att sortera kläder Haha :D Nu ser det i alla fall rätt bra ut. Men jag känner att jag borde skaffa en till garderob, men eftersom mitt rum är så tiny så är det inte ett alternativ, så jag får nog ränsa istället :( Väntar på att min kära bror ska flytta, så jag kan få hans rum (som är lite större..)!
Ja, det ser inte så färgordnat ut, men det är bättre i verkligheten :) Haha men detta är dock inte alla mina kläder... somsagt, någon borde rensa lite.

Grilla

Hejhej! Kom hem från jobbet för typ en timme sen, och nu vankas det grillat. Japp! Mormor och morfar kommer också hit :D Mysigt mysigt!
Så vi hörs nog i morgon, vil inte sitta vid datorn och vara osocial...
Ha en jättebra kväll! :)

Platta

Tjaa! Just nu är jag på jobbet, så jag kör ett tidsinställt :)
Jag har pollat efter ett par platta skor, lite boots liknande, men ändå inte. Så jag blev väldigt glad när jag hittade dom här från Dinsko i förrgår! För 399 svenska kronor blir dom här dom perfeka höstskorna! Ska visa bild på om ett tag också :) 

Meloonas

Helt okej måndagskväll tycker jag. Mjukis på, melon och sex and the city! Hörs i morgon! Kram!

Ny kjol

Från h&ms rea, 30 spänn för kjolen. Hittade även en liten tvål för 9 och en body splash för 20 kr. Båda luktar jätte jätte gott, typ godis!

Jobbat

Nemen heej! :) Oooj säger jag bara, viilken dag! Först gick man ju upp kl 7 (!) och jobbade från 8-16 (med en halvtimmes rast). Sen sprang jag hem där pappa och elsa väntade med bilen, sen vidare till gottsunda där vi hjälpte en kompis med alla tusen flytt-kartonger... Hard work (haha okej, så jobbigt var det inte hehe). Vi åt också mat och slappade lite. Kan inte riktigt förstå att vår familjs gemensamma kompis har flyttat tillbaka från stockholm hit igen! Lycka!
Nej, nu ska jag ta och ringa my sweet Doris... ska också ta och lägga på bilder på lite blandat, så titta in igen senare ;)
Hahahaha in action! Precis nu ramlade Toves kamera i golvet! Haha!
Jag ser riktigt kissnödig ut på den här bilden... Haha ja, men så kan det gå om man inte tänker på att man kollar i kors och står i kissnödig pose sammtidigt... Ja, vad ska man säga?

Vägrar växa upp nanana

Lite bilder från idag :) 
Oooh het brud på barista med maaat (<3 <3)
Vilken natur... på parkeringen..
ja, och detdär var den bra bilden av när jag kastar flaska.
hehe...

Dagens

Nemen heej! Kom precis hem från la gränby. Det blev en heldag där. Me gusta! Vi tog med klubhäftet och köpte då 2 sallader för 1 på barista, det är ett biiig tips för er som inte har smakat dom!
Vi kollade på alla reor, och jag drog hem en del. Ska dra upp dom ur påsarna och fotta dom... idag.
Shorts Bikbok / Topp Monki / Väst (?) Lindex / Skor H&M / Halsband Indiska



Nu!!

Tjaa! Nu, nu ska jag köra igång igen!! Nu är jag fett taggad på att blogga!!!
Jag ska försöka fixa en dagens, dagen till ära ;) Men nu ska jag och Tove till gränby och kolla runt och äta tror jag :D Men kameran är med, så lite bilder borde det bli :)
Ha det bra sålänge! Kram!

RSS 2.0