Kattvakt

Hej hej och god morgon på er! Jag är med Karin i hennes systers lägenhet, där karin typ är kattvakt. Vi såg på film och lagade mat igår, mycket mysigt! Idag blev vi väckta alldeles för tidigt och är riktigt slöa, men men, vi ska ner på rean IGEN (var ju där hela dagen igår, hittade massor), så det piggar nog upp oss hehe.
Karin duscha just nu, så jag tar och bloggar lite. Ni har nog märkt att det är vääääldigt dålig uppdatering, men jag har liksom ingen insperation just nu, så det känns rätt meningslöst att blogga. Så jag tror att jag ska ta nån slags paus ett tag, så kanske intresset för bloggen kommer tillbaka (jag kommer säkert blogga idag igen bara för att jag skrev så...). Jag hoppas alla förstår. Men kika in här om nån vecka igen, då är jag tillbaka :)
Kram!
Hennes systers vägg, sjukt cool!

Trötter

Nemen hej på er! Jag är trött som jag vet inte vad... Jag är typ förkyld eller allergisk, skitjobbigt!

Den här dagen har gått åt till att chilla med Hanna. Vi drog till maxi i morse och köpte bröd och grejer, en åkte vi hem till mammas place och käkade frulle i typ fyra timmar medans vi såg på sex ant the city :) Härlig start på sommarlovet tycker jag! Det är trotts allt första dagen på sommarlovet idag ;)

Jag har shoppat en hel del igår och i förrgår (tror jag det var...? Nån mer än jag som stänger av hjärnan när det är sommarlov?), jag ska visa dom, menn jag pallar inte ta kort och sånt idag, ska bara se på film och ÄTA!

Kram!

Gråt

Nu är avslutningen färdig. Jag kan säga att jag har inte många tårar kvar. Jag grät och skrattade sammtidigt, jag visste inte när jag grät eller skrattade. Det var faktiskt en väldigt fin avslutning, vi tågade in till star wars musiken och sen blev det "nu grönskar det". Jag fick också en utmärkelse för slöjd grej. Jag blev lite chockad faktiskt!

Ha det bra! :)

Tidsinställt

Halloj igen! Kör ett tidsinställt nu, eftersom jag antagligen sitter med kompisarna och har avslutnings feeest! Här kommer i alla fall några bilder från tiden i skolan...


Avslutning

hej! Klockan ett är det avslutning. Ojoj. 2 år i den här skolan och klassen. Det har gått så snabbt!
Klänning från lindex, älskar den!

Ha en bra dag/skolavslutning/student allesammans!

9b

Hallojsan! Idag var sissta dagen med min klass. Det går inte riktigt att beskriva känslan, det är jätte hemskt, men ändå skönt (inte att bi av med dom men) att få en ny klass och träffa nya människor. Men jag har så mycket minnen med min klass, dåde bra och dåliga. Tänk alla jag har bråkat med och sen blivit vän med igen, och tänk alla som har fått mig skratta och gråta. Slöjd lektionerna var så underbara. Alla pratade med varandra och läraren fick typ slå ner oss på våra plattser (haha inte slå kanske, men skrika av sig rösten, missta mig inte, vi var inte ett gäng skitungar, läraren skrattade efter nån minut hon med), och ändå så sprang vi runt och nöp varandra på rumporna efter 5 minuter.

Jag älskar er 9b, jag kommer sakna oss som fan när vi slutat. Och nu är det bara en dag kvar, sen ser jag kanske aldrig några av er igen. Men det gäller att göra det bästa av allt, och vara glad. Man får ara glad att man faktigt blir ledsen och inte dödar för att få slippa ens klass.


Spex! Vi är en väldigt annorlunda familj!!

Student

Hallosan! Nu har alla gästerna gått från min brors drop in mottagning! Han tog ju studenten dag, lilla livet! Så stor han har blivit! Snart flyttar han och jag ser honom bara en gng vart annat år... fy.


Det var lite konstigt väder idag, men vad gör det? Glada var alla i alla fall! Det är så underbart att gå genom stan och se alla sjukt glada studenter som åker flak genom uppsala! Jag längtar så sjukt efter den dagen om tre år jag sptinger ut!


RSS 2.0