In action

Vet ni vad som är jättegott? Vanilj-yhougurt (jag vet inte om stavningen blev helt rätt där) med frysta hallon! Det är supergott och man blir jätte mätt. Det smakar lite som glass..




/klara

Önsketänkande

Hej och hallå! Hur mår ni? själv mår jag hungrig (... jaja gramatik)! Så jag ska ta mig ner och äta någognting gott... undarar vad? Jaja.
Jag skulle vilja säga att det här var dagens outfit, men nej. Grå hood och leggings var det...


Önsketänkande kallas det nog.

/klara

Shoes

Hellosan! Dom här skorna gick jag och spanade på i typ ett år innan jag köpte dom. Jag köpte dom på rean för 75 spänn :D



Älskar dom! Dom finns i vitt också, men jag gillade svart mer ;) /klara

Rensa

Tjena :) Hoppas ni alla mår bra!  Jag har häcken full just nu, håller på att rensa ur garderoben! Det ska bli skönt när det är färdigt!
såhär ser det ut... det lär ta ett tag..
/klara

Just nu

Sitter och äter sugar snaps och klunkar te och pluggar. Har en redovisning i spanska och ett test i SO på fredag och inlämning av Teknink på torsdag, underbart!


Varför inte sugarsnaps när det finns hemma ;) Haha tänkte ta glass, men så sa en liten röst till mig "neej, taaa grönsaker klara!".

Jag ska fortsätta plugga nu -.- /klara

Words I never said

Hej och hallå på er! Jag har pluggat lite spanska och ätit unigefär en rulle ballerina kladdkaka. Och nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka lte så att jag inte dränker min kudde.


En bild från Kina! Tror ni jag flög på moln ;)

Godnatt :)  /klara

Småttingarna

Hej hej! Jag kom preicis hem från mitt typ mini jobb :) Sissta lektionen var idrott och direkt efter det sprang jag runt och höll reda på unigefär 100 småbarn, jag är trött. Så nu ska jag duscha och vänta på maten och efter det ska jag ta och plugga lite, så jag vet inte hur mycket uppdatering det blir idag, men ett till inlägg borde det bli ;)

Jag och Hannah på idrotten ;) Iiiiingeet kontisgt alls...

Ha't bra allesammans :) /Klara

A new one

Här om dan var jag nere på stan och spottade den perfekta vita kavajen, men jag hade såklart glömt plånkan (the plånka is at home, Ove <3) hemma så jag grät en pöl och åkte hem. Dagen efter skulle min kära mor åka ner till staden och jag visade henne kavajen (som jag redan har i svart) och bad henne köpa den åt mig. Min underbara mamma hittar den och tar hem den till lila mig! Åh min underbara mamma <3 Så nu hänger den så rydligt i min garderob!



Inte jättebra bilder, men ni får se den på idag eller i morgon ;)
/klara

Lysande sickan!

När jag gjorde om mitt rum hos pappa för nått år sen så kom pappa på en väldigt smart ide. Att sätta en ljusslinga på insidan av garderoben! Min garderob står så att ljuset från lampan skyms av dörren, och då ser man ingenting i garderoben. Så det är ett tips till alla som har garderober med dåligt ljus eller alla garderober i största allmänhet!

Dagens projekt

Hej och hallå! Idag kom pappas kompis och hennes barn och hälsade på :) Emanuel är runt 4 år och var hur gullig som helst :D Jag har byggt tågbana med honom hela dagen haha!
Så detta var altså dagens projekt ;) Haha vi skulle bygga "världens stööörsta tågbana!" Jag vet inte om vi lyckades med det, men glad blev han i alla fall ;)
Gissa vem som kommer hit snart... HANNA! :D Vi ska... se på film! Suprise!
/klara

Helikopter

Hej hej! Jag är hos pappsen nu. Jag hade ingenting att göra så jag letade igenom mitt rum efter någonting kul... och gissa vad jag hittade? Haha min fjärrstyrda helikopter som jag fick för kanske tre år sen :D Haha oj vad den är rolig! Jag har "lekt" med den i kanske en timme :D Haha lagom slapp lördag kan man säga ;)
Två små bilder på mig och Hanna från dalarna i somras :)  Det är där min Hanna har varit och provjobbat för sommarjobb! Hoppas hoppas hoppas hon får det!:D
/klara

Cirkusen

Tjena mors! Jag är lite död efter cirkusen. Jag tor att många tror att det inte alls är jobbigt och att man bara gör lite kullebyttor, men icke. Här är det styrketräning, spända ben och sträcka på armarna timme ut och timme in som gäller. Men roligt äre kan jag lova!


Nu ska jag ta och duscha och äta någonting och efter det ska jag pallra mig hem till min farri :)

Ha en bra lördag people! /Klara

Dagens





Jacka Laredoute / Jeans H&M / Väska Kina
Haha Hanna ringer precis när självutlösaren tar kort ;)

Nu sticker vi till Mommo och moffa :D Uppdaterinegn blir nog lte halvdålig idag :/

/klara

Jackan

Hej och hallå! :) Jag kom hem för en stund sen från skolan (läs bibblan). NU ska ni få se jackan :)




299 kronor på laredoute.se :) Jag fick 40% också för något erbjudande så det blev runt 170 kronor! KAP!

/klara

24 mars

Hallå där! jag och Tova åkte ner på stan efter lunch för hon skulle knäcka sig rygg hos någon slags doktor (?). Och jag har inte blivit av med henne förrens nu... Haha!




Två bilder från idag :)

nu ska jag sleva i mig lite vööfflor! /klara

Sneak peak

En liten sneak peak på min nya skinnjacka. Mer bilder kommer idag eller i morgon ;)
/klara

Popcorn power

Aloha kompisar! Sitter här och mumsar på popcorn i min ensamhet. Det är ju så underskattat (i alla fall av mig hehe), jämt när jag och mina kompisar (läs: Hanna) ska köpa saker till filmkvällar så köper vi chips... varför..? Popcorn är ju fett gott, och jag har fått för mig att det är lite nyttigare än chips... eller är det bara önsketänkande?
Popcorn är egentligen inte alls det jag borde stoppa i mig nu, jag borde sitta och mumsa på solrosfrön eller nått annat nyttit crap. Idag har nämligen varit den ultimata tjockisdagn (den här veckan), en halv liter glasstårta, 3 choklad saker och en bit sockerkaka. Haha okej, nu när jag skrev upp det såg det ganska lite ut... jaja.
Mmmmm
/klara

Pluggar

Hej! Jag var hemma idag, pga sjuklighet :(. Sitter vid datorn och pluggar, eller ja, jag har tagit en paus nu ;) Men ska snart fortsätta. Wooho! (se ironin).
Haha kul inlägg eller what! men täkte bara informera er om att det antaglige inte blir så mycket mer uppdatering eftesom jag har inte så mycket att skriva om ;)
/klara

God natt

ja, som rubriken lyder, så vill jag önska alla en god natt med fina drömmar ;)

Jag ska själv också gå och lägga mig nu, det ser jag fram emot, och hoppas att mitt magont går över!

Godnatt :)
/klara

Galaxy 5

Hej på er! Min syster skaffade en ny mobil igår, och jag har dött lite när jag förstår hur bra den är och att jag inte får köpa en likadan för henne :( Haha nu känns det som om det verkligen bara är jag som inte har en Android, är kanske dags att införskaffa en..? Jag har alltid kännt mig rätt trygg med att min syster kommer stanna på den gamla goda sidan med sin gamla samsung, men nej, hon tappade den nämligen i toaletten när vi var i kina... Typiskt!



Visst är den fin!

/klara

Sommar 2010




Hade lust att lägga upp lite sommar på bloggen. Men det börjar närma sig nu... det var +6 idag :D great!

kram!

Saaatan


Heej! Har legat i soffan ända sen jag kom hem... suck. Jag har grymt ont i magen, det är inte kul alltså! Det började i skolan och har fortsatt ända sen dess. Men nu har jag pallrat mig upp till datron i alla fall ;)

Nu ska jag läsa lite i Elle och hoppas att det går över snart!

/klara



Borstförvaring (?)

När jag var på Ikea haffade jag en stor vas och massa sand, som jag gjorde ny sminkborstförvaring (oj, långt ord) av. Jag hade två små vaser innan som jag hade tröttnat på, så blev lite glad när jag hittade den här skitsnygga stora vasen!
Innan:
Efter:
Blev mycket bättre :D Nu ska jag slänga dom gamla vaserna i väggen! Ni andra normala människor får ha det bra :) /klara

Gult!

Hej! Vörst vad jag är dålig på att uppdatera då! Shame on me! Det kan ju förstås bero på att jag först var hos Hanna och sen åkte jag och familjen till Mediamarkt och Ikea :) Precis rätt saker att göra på en söndag ;)
Jag och hanna målade naglarna tidigare idag. Jag valde mitt gula O.P.I! Hade inte testat det innan, så det var dags idag. Älsakar gult nagellack!
Haha Hannas färgsprakande tånaglar! Vad glad hon kommer bli varje gång hon tar av sig strumporna ;)
Nu ska jag fixa med lite saker jg köpte på ikea, blid kommer ;)
/klara

Mannen, myten, legenden

God morgon! Jag har precis ätit frulle och sa snart klä på mig. Jag ska nämligen träffa hanna - mannen, myten, legenden- :D Vi ska chillivippa lite (det låter lite kinky, men få inte för er någontong, det är vårt sätt att prata på ;) yup glida runt lite och vara ute i solen :D


vill gå runt såhär! I shorts!

/klara

I rymden finns inga känslor

hej hej! Jag och familjen såg nyss I rymden finns inga känslor. Åh, underbar film altså! En riktig feel good film tycker jag!

Nu ska jag hoppa i sängen och sova ut! Kommer vakna runt 12 i morgon och vara arg på mig själv för att jag har sovit bort halva dagen... därför gott folk, ska jag faktiskt sätta klockan! Smart där tjejen ;)



Godnatt på er <3

Glajjor

Nu har jag tagit lite kort på mina nya glajjor som jag köpte på lindex. Shiiit, jag älskar dom. Dom är helt perfekta. Jag tänker till en slarvig knut eller rufsig mittbena ;)




59 spänn på lindex -kap-
Jag fick också till ett slags fodral :) men jag glömde att fotta det :S.

/klara

Lindex

Aoha! Jag och Tove har häängt i ett par timmar och "gjorde" stället vi bor på. Haha. Först... Lindex. Sen.... donken. Sen var det slut. Haha. Men jag hittade i alla fall 2 riktigt nice saker på Lindex, som jag ska visa lite senare.

Om några minuter ska jag äta, chicken nuggets ;) avanserat. Sen ska jag till Tove igen och vi ska dra till coop eller maxi och ladda upp fett och se på film. jag torr det lutar åt "i rymden finns inga känslor", såg att den har kommit in till uthyrningen nu. Gilla!


Hahahaha! Asså vad gör jag med mina ögon? Jag tror att jag tittar i kors eller nått... lyckat!

/klara

Cirkus

Tjenare! Jag kom hem från cirkusen för nån timme sen. Hallå träningsverk! Jag övade mest på rondat och lite volter :) Uppdateringen har varit väldigt dålig nu på sistone, men jag var med hanna the man hela kvällen/natten och hade shrek maraton (respekt). Men nu... nu ska det bli bättre :D
Jag ska i alla fall slänga på mig lite andra kläder och dra ut i "värmen" med Tove :) Super!
jag för en stund sen. Nu ska jag springa upp och byta kläder :) Tjingeling <3

2hand

Hej! I söndags var jag och Hanna på ett secondhand ställe :) Jag fyndade en riktigt fin vit halvtransparet skjorta för 10 spänn, kap!


den här kommer andvändas flitigt!

/klara

sommar

Hej på er! Jag är ledsen för den dåliga uppdaterinegn, men jag pluggar och fixar lite andra saker. Men i morgon borde det bli bättre uppdatering ;)

Åh, jag längtar efter sommar! Jag längtar så mycket!!! Varje morgon kollar jag ut om någon har ätit upp all snön över natten, men nej...


ÅH SOMMAR!

/klara

Elle

Hej hej på er! Nya numret av Elle damp ner i brevlådan idag!
/klara

Nationella prov

Aloha people! Ja alla som går i nian har ett underbar prov framför sig i morgon. Min skola har biologi, jag vet inte om det är olika eller om alla har samma, men jag är i alla fall vääääldigt glad för att vi har fått biologi! Atomer och sånt gör mig förvirrad -.- Haha IQ barn...
vacket karin, vackert!
Nu ska det pluggas! WOOHO! Allt handlar om inställing ;)
/klara

Kladdkaka

Tjeenä!! Sitter här mätt och belåten och tänker på allt jag vill göra i sommar... Åh sommar! Det är så kort, men ändå så långt dit! Jag vill bara gå runt med shorts och andra snygga sommar kläder!! Men det har faktiskt börja smälta här hos oss, då får man se alla ton med krus som dom har sandat med under vintern. Jag vet en som inte ska cyckla innan det är borta... Haha jag skulle döö.
Här är min homie... KLADDKAKAN! Näää, det är ju Hanna (... och kladdkakan!)!!!
Det var ju faktiskt baka kladdkaka dagen idag :D Men vi tänkte att det går säkert lika bra att äta en. Så vi köpte en på hemköp ;) And this is how to eat it! Halva var, med en liter grädde till!! Mmmm! Kärlek till frödinge kladdkaka <3

Söndag

God morgon på er! Jaha, då var et sissta dagen på veckan igen. Veckorna går så fort tycker jag! Dom bara springer iväg. Om bara några veckor går jag ut 9:an och ska börja ett helt annat liv. Då är jag ju stor! Eller..? Är man det bara för att man går på gymnasiet? Vad tycker ni? jag tror inte att det faktum att man har slutat högstadiet gör en äldre på något sätt. Haha man blir ju faktiskt yngst igen -.- .


En av utställningarna på mässan igår. Jag tyckte den var riktigt häftig! Alice i underlandet tema :)

Nu sticker jag ut på lite äventyr och skriver nog inte förrens i kvällen. Haha ja, nu har ni en förvarning i alla fall ;)

/klara

Mässa

Tjena tjena :) Oj, vilken dålig uppdatering... Men jag och mamma var iväg på Hus/Trädgårds mässa i kista :D Jätte mysigt! Vi kollade runt på allt möjligt och köpte massa trevliga saker til huset och trädgården. Haha vi var SÅHÄR nära att köpa en bastu... men vi kunde inte ha den någonstans :( Jag blev grymt sugen på att stoppa ner en badtunna i min väska också.


Bastun :D
och  vilket kap pris också...


I bastun. Den var jättestor!!

Förlåt för bildkvaliten, men jag glömde min kamera hemma, så kameran på mobilen fick hjälpa mig med bildbevisen idag :/

Ha't bra allesammans :) Det ska jag ha! Vi ska göra sushi och se på melodifestivalen. Kommer ni se på melodifestivalen people? :)

/klara

White

hej (igen.. efter en minut ehe)! Vill bara visa tröjan jag köpte idag:
149 kronor på h&m!
/klara

En eftermiddag på stan

Hallosan! Hur mår ni? Svälv mår man toppen bra! Efter skolan åkte jag ner på stan med Tova och Adrian och tova klippte sig :D Haha jag och Adrian låg och typ och sov på varandra haha... Efter det så fikade vi på wane's :D Sen tvingade jag med dom till h&m där jag sprang runt för mig själv medan dom hatade på kläder. Men jag köpte faktiskt (faktiskt?) en tröja, jag ska visa den lite senare...
Haha ja juste, på HK:n idag gjorde vi semlor... det gick jääääätte bra! Här kommer en fin liten bild på Hannah och hennes semlor:
Mmmm... smaskens!
Ha't bra, nu ska jag springa ner och skopa upp lite Ben and Jerry's!!!
/klara

Dagens

Hej hej! Jag ko precis hem från skolan och tänkte bara lägga upp en dagens. Sen ska jag äääta :D Och läsa en bok jag måste läsa i svenskan.



sådär ja! Byxorna är nya från bikbok och koftan är från h&m :) Ha det bra så länge! /klara

Trött

God dag alla människor där ute :) Jag kom just hem från skolan, är jag var på utveklingssamtal. Det är jobbigt det här med gymnasieval tycker jag :( Alla olika val och alla olika skolor är svårt att förstå sig på. men jag valde, som alla andra för ett tag sen, nu är det bara att vänta...

Här kommer i alla fall en dagens :)


Idag körde jag på byxor från h&m, ett slappt linne från Monki och kavaj från h&m :)
Nu ska jag hoppa ner i badkaret och läsa en bok!

Kram /klara

Med nya byxor

Tjenare! Idag hade jag leopardbyxor från JC och kofta från h&m på mig, jag har bytt kläder nu och ni vet hur det är, man vill inte gärna ta på sig dom tajta jeansen när man väl har hoppat i mjukisarna ;) Så det blir ingen bild :P
Inne på bikbok hittade jag ett par skitsnygga byxor som jag haffade :D
Ingen utav dom här bilderna ger byxorna rättvisa, men dom är i alla fall skit snygga tycker jag :) 199 kronor på bikbok! Ska köpa ett par i svart också hehe...
Ha det bra och sov gott /klara

Burlesque

Hola! Direkt efter skolan åkte jag ner på stan med emma och tova, som efter ett tag blev hanna och tova.. och efter ännu ett tag blev det jag och hanna :) Vi tittade runt i butiker och gick på bio :D Mitt i veckan, CRAAAZY! Haha! Vi såg burlesque :D Den var väldigt bra tycker jag! Speciellt eftersom vi fick en salong helt för oss själva (woow, det lät lite pereverst) :D Sånt förgyller vardagen en aning :)


Tova och emma när vi att och jobbade med våran reklamfilm i skolan :)

Emma :)

Tovas skor :D


Hanna, mannen myten legenden :) In da bio salong!

Ska snart lägga upp outfit, och så ska jag visa mina nya byxor ;)

/klara

Mina öron kliar

Hejsan svejsan! Ja som rubriken lyder, så kliar mina öron. Helt sjukt myckt faktiskt! Och problemet är... jag lyssnar på musik och har jätte stora hörlurar på mig... så jag kan inte klia mina öron. Problem. Haha konstig tjej..!

Jag kom i alla fall hem från jobbet för en stund sen. Jag har precis klunkat i mig mist 3 liten vatten, så det skvalpar i min mage. Haha jag tycker det är så jobbigt! ojojoj vilka problem jag har ;) I alla fall så tänker jag sätta mig och läsa Elsas Värld i soffan (vi har en aldelles otroligt mjuk soffa tänkte jag bara tillägga hähä) :D Så ni får ha det så bra!


Jag är för charmig...

/klara

Iväg

Tjeeena! Nu har jag bytt kläder (vääldigt snabbt) och sticker iväg till mitt mini jobb! Skriver när jag är tillbaka ;)



Bye :) /klara

Den första

Hellosan! Nu kommer den första outfiten :)



Topp - vila / skinnbyxor - Cubus / Halsband (eller vad man nu ska kalla det?) - köpt i Kina / Ringar - JC och Kina

/klara

Skolan

Aloha! Sitter i skolan och gör en So uppsatts om hitler. fyra av fem toasters, superkul! Efter so.n har vi idrott och sen slutar jag :D Då ska jag äta maaat :P Sen ska jag jobba. Ha't bra och jag ska lägg aupp den första outfiten snart :)

/klara

Ipad 2


Åh! Jag.Vill.Ha. Hehe ska gå och dammsuga lite, eller så kör jag på smältblicken, då lär pappa garanterat ge mig en (ja, vi säger så klara)!
/klara

Ice ice baby

God morgon :D
Sitter här i soffan och lyssnar på ice ice baby, haha en aning tragiskt... I brist på spotify sätter jag ofta på den låten. Ni fattar sambandet.. jag har ingen spotify för tillfället, stackars mig. Men men, det är i alla fall musik ;)
Igår jobbade jag nästan hela dagen (eller i alla fall 8-3 haha) och efter det så åkte jag till stan där jag träffade nästan alla sköna kusiner :) Vi såg på trassel 3D! Så klockren film, jag garvade typ hela filmen, kändes det som :D!
Efter det åkte vi hem (jag och  mina syskon) och jag såg på melodifestivalen. Jag tyckte inte det var rätt låtar som gick vidare till finalen! Jag tycker Loreen borde vunnit hela skiten!! Men saker blir inte alltid (läs aldrig) som man vill i melodifestivalen. När jag var liten och hejade på en låt, så sa jag alltid att jag hejade på den andra låten, för jag trodde att om jag hejade på den låten jag ville ha vidare, skulle den inte gå vidare... för det var alltid så haha.
Och vad händer idag då gott folk..? Ingen aning! Jag vill nog bara slappa, eftersom en anonym person vid namn Hanna är i dalarna!!! Hanna om du läser detta: Du tråkade sönder min söndag med din frånvaro! Hoppas du får skuldkänslor nu! ;)
/klara

Pulka

Nemen hallå!
Hela dagen har känts som lördag, vilket har varit rätt skönt :) Vi hade friluftsdag i skolan, och jag hade valt pulka i sunnersta gropen. Riktigt gött måste jag säga! Vi åkte en hel del säck, som är skitkul (speciellt om man gör som vi gjorde och gör en klänning av säcken). Och man får inte glömma matsäcken hehe... Plättar och godis (vilken fantasi va!) :D
Det var en rätt kort dag, vi slutade runt 13 eller nått (tror jag?), sen åkte jag hem och skräpade. Efter ett tag ringde kalle och sa att han var utlåst (haha). Så han kom hit och vi körde wii. Mycket trevligt :)
Ja, hoppas detta har förgyllt er vardag, nu ska jag äta mat :D Yay!
/klara

H&M

Jag tycker H&M har nått in några grymt nygga grejer nu på sistone. Den här är en av dom, den SKA jag ha!


/kara

Första inlägget...

Hej världen! Det första inlägget, och jag vet inte vad jag ska skriva... lyckat Klara!

Det känns faktiskt lite konstigt att skrva blogg igen... det var ett tag sen. Jag har glömt lite hur man gör. Haha vilken skummis... Ja, men jag antar att det andra inlägget blir bättre ;) Annars är jag riktigt kass...

/klara

RSS 2.0