Snake

Tjo! Kom precis hem från skolan, är hungrig som en man! Jag åt typ inget i skolan, och jag har ingen aning varför... Men så är det. Så nu ska jag göra 10 FETA mackor (typ).

Detta hade jag i alla fall på mig idag, kavaj från hm, blus från carlings!

Bye!

 


@skolan

Yo! Är i skolan just nu. Att jag älskar måndagar är en sjuklig överdrift. Sanna sitter och flätar min sjal. Kul att veta tänkte jag.
jaja, en snabb liten hälsning bara, bye!

Julklappar

Tjena! Hoppas ni mår bra! Jag mår lite sådär...

I helgen har jag ägnat mig åt att köpa julklappar! I lördags var jag i Stockholm och idag var vi på fullerö handel! Julkänslorna är på G nu känner jag!

 


Liten titt

Hallöw! Kom hem från Hanna för ett tag sen. Vi såg på tv, åt godis, kladdkaka och paj. Härligt! Men nu mår jag dock illa... Meeeen hey, det har väl ingen dött av!

Vi slutade runt 10 i torsdags, och drog ner på stan. Då visade det sig att carlings hade halva priser på ALLA tjej tröjor! Galet! Så jag went wild och köpte några. Här kommer en snabb liten titt... Lägger upp bättre bilder imr!


Musik

Det här inlägget vill jag tillägna musiken. Kan låta lite konstigt. Men så är det. Jag älskar musik! Vem gör inte egentligen? Hur många dagar har inte musiken hjälpt en när man har vart nere, arg, ledsen, glad? Många dagar. Ett liv utan musik finns inte.

Japp, och detta är ett typiskt exempel på ett inlägg jag gör kl 01.46 på natten.

Bye!


Baby sittning

Heej! Sitter i den otroligt sköna soffan hos grannarna med en sjukt trött Ebba i knäet. Är barnvakt, om någon inte förstod det. Elsa lägger Inez just nu, plutten <3 ska böra upp zombien Ebba också, hon är lite sjuk stackarn...

Snart kommer mannen, myten Hanna hit och håller nig sällskap! Myysigt! :D

Kram!


Optiker

Yo! Sitter hos nån optiker och väntar på Carro. Gillar sånna här ställen! Det är så mysigt lugnt på något sätt :)

När vi är färdiga ska vi till boländerna och Media markt! Älskar media markt (och toysRus hehe...)! Och efter det ska jag träffa italenarn Karin!

Kram!


Världens bästa

Tjingeling!
Har jobbat matte hela förmiddagen, kul kul! Eller?

Åh asså det här är världens godaste "mellanmål"! Frysta hallon och yoghurt! Det blir som glass hehe. Underbart är det i alla fall! Tror jag har tipsat om det på bloggen för jääääätte längesen...


Skal

Tjaa! Mina tre sista skal jag beställde från ebay kom igår. Ett vitt, ett fodral och ett spegelskal. Älskar dom! Och alla kostade typ 1 dollar, så det är ju typ inga pengar alls!

Jag älskar spegelskalet! Det är riktigt coolt, men dock är det lite vasst inuti, så jag ska fixa det lite innan jag använder det.


Morning!

Hej och hallå! Ligger i sängen fortfarande, är sjuk. Jag tror jag kan beskriva det med ordet bajs. Det här är verkligen bajs. Förlåt för min omogenhet, men that's just who I am.
Åh! Vi som skulle ha hål i 2 timmar och äta på subway...

Ni skulle kunnat få en bild på mej, men jag vill inte skrämmas, så nu får ni en bild på mitt täcke istället...

Bye!


Hörlurar Aka Öronproppar

Heej!
Tänkte bara tipsa om dom här helt underbara hörlurarna. Dom bästa ever enligt mig! För man hör ingenting. Det kan ju verka lite konstigt hehe. Men jag funkar så att om jag hör någoning (kan vara typ någon annan som pratar eller kanske en liten fågel som kvittrar, det där lät väl fint?) så kan jag inte koncentrera mig alls.
image description
Från mediamarkt. Dom finns i typ hur många färger som helst!

Plugg

Hey! Sitter och pluggar gör fullt! Lärande och utveckling, och ska tackla matten snart också! Häääärligt! Eller kanske inte...

Åh! Min spruta jag har tagit dödar mig! Den har spruckit nu och gör jätte ont! Och det jobbiga är att när man visar en lärare eller skolsystern, så säger dom bara "åh! Så det har blivit en bula! Så bra!". NEJ! Det är inte bra med en stor böld på armen! Hur kan det vara bra? Jag blir helt förvirrad!


Nej, nu ska jag tillbaka till pluggandet! Chao!


Sovmorgon

Hej och godmorgon! Hoppas ni mår bra! Det gör inte jag i alla fall... Jag tror att jag har gjort nått med min fot, men jag vet inte vad? Det gör så satans ont fram på foten (ni vet det där mjuka)! Och så är jag skit trött, fast jag har sovit 11 timmar...

Nu käkar jag frulle, det är nice! Snabbnudlar och kaffe <3


Akut- granne- hjälp

Yoo!
Kom precis hem från grannens dagis, jag och min syster blev akut inkallade för hämtningshjälp, så vi drog iväg.

Nu ska jag till jobbet strax, har bara hunnit fylla kistan men mat och nu ska jag bara hitta alls grejer som är utspridda över allt! Guud!

Vi hörs nog när jag kommet hem!

På bilderna är det jag, Sama, Carro och Petter!


Att vara vilse kan vara nått bra!

Heej och hallå! Jag och min syster kom precis hem från en 2 timmar lång promenad. Vi tänkte bara gå en snabbis, men sen hittade vi en ny väg och gick såklart vilse... Och jag bara undrar, hur kan man gå vilse i stenhagen?

Nu har vi i alla fall kommit hem, och jo var typ stelsfrusna och gjorde pytt i panna och varm choklad med grädde! Härligt kan jag bara säga!


God dag!

God morgon på er! Vaknade runt 10, men låg kvar och slö kollade på youtube på iphonen. Sen flyttade jag till tvn, såg precis idol från igår, jag tycker det är bra att André åkte hem! Tyckte aldrig att han var bra...

Snart tror jag att jag ska ut och gå (till maxi och köpa godis). Elle kanske jogga? Afan, det ska jag!


Fashion story..

Heej! Ligger i soffan och spelar värdens roligaste spel, efter tempel ofc. Fashion story... Shiiit! Det är så töntigt att jag dör, men I can't help it, så sjukt kul! Ladda ner det, ni med iPhone, ni kommer inte ångra er... En bild kommer längre ner.

Jaha, vad hände innan jag satte mig och tappade min värdighet? Tja, jag och Hanna var på stan, blev en snabbis för Hanna skulle ta en spruta, eftersom hon ska till Thailand den jäveln! Åh jag vill följa med! Haha va förvånad hon skulle bli om jag packade ner mig själv i hennes väska. Eller kanske inte, det skulle vara typiskt mig hehe...

 


Mitt vardagsrum

Tjeena! Ser på robinson, det är tydligen final, skoj! Jag följer inte Robinson, men någon gång ibland är det ju kul att se :) under reklamen tog jag lite bilder, tänkte att ni skulle få se hur det ser ut för tillfället i mitt vardagsrum. Eftersom det faktiskt är här jag tillbringar 99% av mitt liv. Nej okej, så illa är det nog inte...

 

 


Biblioteket

Nemen hej! Sitter på biblioteket, jag hamnade här eftersom jag var dum och glömde mina nycklar hemma i morse så nu behövde jag gå hit och hämta nycklar av min kära syster. Bra att det är så nära...

Snart kommer Hanna hit och då taggar vi hem till mig och fikar och pluggar. En kombination som nästan alltid slutar med fikar och fikar. Det är vi bra på, jag och Hanna!

Här är en liten bild på mig och Sama som togs när vi satt och lodade på golvet.


Gul

Tja! Idag hade jag ingen sista lektion, så jag kom hem nu, istället för halv fem. Det passar bra in på beskrivningen chill!

Jag är så hungrig så jag dör, så ska fixa nått att stoppa i kistan... Det är nu jag hatar att det är lättare att fixa godis än mat.

Idag hade jag btw gul tröja på mig, jag tror faktiskt det är första gången?

 


iPhone

Äntligen! Lycka säger jag bara!


3x tonåringar

Heej! Jag skrev ett inlägg i morse, men sen dog min dator -.- Anyway, idag fyller min syster år, 13! Så nu är vi alla tre tonåringar! Fast bara två månader, för sen fyller Osvar den jäveln 20 bast. Jag vill också!

Nu ska vi i alla fall fira med lasagne, tårta och tjocka släkten!

Bye!

Purple

Tja! God morgon! Jag gick upp för ganska länge sen, och har skrotat runt, sett på film och druckit te. Vill bara tala om att filmerna jag och min syster såg var Barbie filmer, så att ni hörde det här först så att säga... Innan jag hamnar på psykhem typ. Men hey, värre saker har hänt hehe.

Igår var jag på gränby med Danielle, Jätte mysigt! Jag köpte lite grejer, bla två läppstift, varav ett jag har på mig idag. Efter det åkte jag hur som helst hem till Hanna, där vi firade Sanna en dag i förväg! Vi köpte tårta och brownies och grejer, kände nig som en boll när jag och Hanna sen runt tolv tiden gick ut och gick. Var det någon ner som var vid någon kyrkogård? För det var helt underbart!! Det är faktiskt svårt att beskriva hur vackert det var vid minneslunden. Jag ska dit nästa år, just sayin'.

Nu sticker jag och papps iväg till gränby, vi ska till Clas Ohlson! Guuu va härligt...




 


Versace for H&M

Konst, säger jag bara! Konst! Det slog mig när jag satt och dregglade, att kläder faktiskt är konst. Men man märker det inte så ofta när man handlar basic jeans och koftor på Gina tricot. Det är lite tråkigt tycker jag.

Men tillbaka till ämnet. Jag är inget fan av Versace speciellt, har inte sett så mycket av märket, men jag dog faktiskt lite när jag såg kläderna! Det är speciellt i sånna här stunder jag känner att det verkligen är tråkigt att jag inte har hur mycket pengar som helst... Men å andra sidan, när skulle jag kunna ha dom? I skolan? Nja, inte riktigt... Här kommer mina favoriter, kolla den rosa toppen med fransar, hur cool som helst!

 

 

 

 

 

 


Hej..

Ja, som rubriken lyder, Hej! Det var ett tag sen nu, eller nja kanske inte ett tag sen, mer två tag sen. Eller nått? Jag har helt enkelt inte haft något sug efter att blogga, och när jag inte har det, ja då blir inläggen som inspirationen, dåliga. Och det känns ännu sämre än att inte blogga helt enkelt. Men snart, när som helst, kommer min Iphone 4s på posten! Och då, kära vänner, blir det blogga av! Åh! Som jag väntar på den!! Frågar min bonuspappa varje dag om han har fått nått melj om att den är påväg eller så! Men icke... Men den kommer vara skickad senast den 11 november, satt det är bara att ha tålamod (vilket jag inte har). Ja, om det var någon som ville veta...
Tänkte inte lägga upp en bild på mig, vill inte skrämmas om man säger så...
Men ni får ha det så bra!
Till Hanna: Jag var ute och joggade nyss! Stolt! Tänkte bara säga det ifall du hörde ett muller så var det jag som var anfådd (hur stavas det?). /klara

RSS 2.0