Gårdagen

God morgon! Jag har vart vaken en timme eller nått, ätit frulle och sett sista delen av julkalendern med mamma och syster och myst runt i mins underbara sock-tofflor (typ) från cubus (dom är über luddiga inuti). Underbar julkalender! Nästan i klass med greveholm!

Igår mötte jag Danielle på stan. Som jag hade saknat henne! Vi kollade reorna, åt på Max och luffade runt. Hittade massa saker, och jag som trodde att reorna var slut, lång näsa.

Efter det mötte jag Emelie, Johanna, Emma, Elin och Lisa för att se den sjukt konstiga filmen Martha mercy may... Eller va den nu hette.... Om det är nån som såg den filmen och hörde någon säga "MEN PALLA ATT DON ÄR FETT NAKNA HELA TIDEN", så var det jag. Sorry om jag förstörde er upplevelse.

Nu ska jag, mamma och syster till gränby och fixa ett par ärenden. Ska också försöka hitta nån mysig kill-Hood från h&m. En svart ska jag ha.

Bye for now!


Koma

Nemen hej! Orkar inte med mig själv och uppdateringen. Tror det är dags att sluta blogga snart eftersom jag ändå aldrig gör det haha!

Jag har i alla fall vart sjuk och vart typ i koma. Okej koma är en överdrift, men jag har bott i soffan, sett på film och typ inte pratat med någon på 3 dagar. Till idag altså, idag träffade jag Hanna för en frukost dejt, en snabb, men väldigt mysig en! Hon åker ju till thailand i morgon i dos veckos! Shit, jag kommer sakna dig doris!! Se till att skaffa en ordentlig bränna nu polarn! :D
Ja, jag har tyvärr inga bilder på den här datorn, satt ni får nöja er med bokstäver kära vänner!

Hjälpa mormor

Tjoo!
Kom precis hem från mormor och morfar, jag och min syster har hjälpt mormor jul handla, eftersom morfar har gipsat foten och inte kunde hjälpa till. Lilla morfar har ju gått med en häl sena som har varit halvt av hela hösten och nu, igår fick han reda på det. Nu ska han i alla fall gå med gipsad fot i en månad. Stackars morfar <3 Det roliga är att jag äntligen får skriva på någons gips, det har jag alltid velat haha! Fett hemsk tjej...
Nu ska jag och min syster i alla fall snart springa iväg och hämta mina grannar på dagis och vakta dom i nån timme så att deras föräldrar kan köpa julklappar. Mysigt! Efter det ska jag gitta hem till Hanna och vi ska baka pepparkakor och myyza!
Ha't bra!
image description
En några veckor gammal bild på det första pepparksksbaket i vinter, hos mormor och mofar. Erkänn, rätt snygga va!

Sorry

Hej! Jag har verkligen smämsta uppdateringen i stan, men vad gör man? Insperationen tar slut, tillsammans med energin och man måste lägga all sin tid på skolarbete. Jag måste läsa 120 sidor i en engelska bok, skriva typ 2,3 sidor i en uppgift om traditioner, göra färdigt en svenska saga, göra matte, göra 11 naturkunskaps frågor. Wow, det ser ännu mer ut när jag skriver upp det. Svart på vitt. Poff. måste verkligen plugga. Det är också det jag har gjort, sen halv 5 idag. 80 sidor enegsla färdigt i alla fall, ocoh har faktiskt skrivt runt 3 sidor.

Nu har jag tagit en lten rast , innan jag ska sova. Och i morgon blir det plugga hela dagen och hela kvällen. Looking forward to it. Eller inte. Orkar inte att min blogg får ta smällen över att jag har mycket att göra. Känns inte så kul. Meeeen vi får helt enkelt hoppas att et blir bättre när det blir jullov. Åh JUL LOV! Sick! Bara en vecka kvar.
Nu vet ni i alla fall att jag lever. For La moment haha. Kram!

3 Favoriter

Hallå! Jag städade mitt rum igår, på riktigt! Rensade, plockade, möblerade. Jag gjorde typ allt förutom att dammsuga. Men hey, ingen är ju perfekt...   Hur som helst så kan det nog gå att få in lite jul till och med i detta rum, så de ska jag fixa snart. 

Men först, parfymer. Jag tror alla har en eller flera parfymer som dom tycker om, extra mycket, eller helt enkelt älskar. Jag har några sånna. Jag tror ingen behöver 10 stycken favoritparfymer, för man kan ju inte ha på sig alla samtidigt. Jag skulle bli ganska förvirrad om jag hade et sjukt stort urval på morgonen haha. Men det kanske bara är jag?

Mina 3 favoriter är de här tre som ni set på bilderna: one summer- Calvin Klein, Eau de paradis - Biotherm, Fashionable Lifestyle - Make up store. Jag älskar nästan alla MUS parfymer, men den gröna (som jag har) är den jag verkligen går bananas för. Sen att flaskorna är sjukt snygga är ju en bonus också!
Alla dom här kanske är sommar dofter, men vet ni... Det skiter jag i. Gott luktar gott oavsett vilken årstid det är tycker jag.
/klara

I skolan

Tjenare! Känner att 80% av alla inlägg handlar om skolan, men sånt är livet ibland. Skolan tar över helt enkelt.
Men jag är faktiskt inte här för att plugga just nu, utan för att min kära vän (Aka klantigaste människan ever) har tappat sina nycklar. Hennes mamma kommer hem typ 17, så vi har hängt här ett tag nu. Kollat på youtube, spelat spel och vandrat runt hela skolan ungefär 17 gånger på jakt efter hennes nycklar. Jag tror nästan jag kan kalla det motion. Men bara nästan.
Åh vi missade lunchen i skolan också, så vi köpte kakor och bars (bantnings grejer typ? Dom är helt UNDERBART GODA, brownie smaken! Gaawd!) till lunch. Smaskens!
Älskar att mitt hår är stört, våra poser är störda. Vi är störda. Love it!

RSS 2.0