Tyskland 2011

Hej och hallå! Nu ska jag börja uppdatera igen :) Jag var i münchen över påsk, så jag kunde inte blogga och sen har jag inte orkat eller kännt att jag haft någonting att skriva om heller hehe...
Nu ska jag plugga och i morgon ska jag ladda upp massor med bilder!
Ha det bra /Klara

Ledigt

Hallå där! Hoppas alla mår bra? Själv mår jag great! Packar till en grej! Det blir ingen uppdatering på en vecka från mig. Eller det tror jag i alla fall, får se om det finns något internet dit jag kommer...
Ni får ha ett super påsklov också! Eller, har alla samma vecka? Haha jaja...
Två nya bikinisar förjer med! En gul och en orange!Äääälskar färgerna!  Sen en rosa från förra året :)
Kram!

GUESTBLOGI'N/By Hanna


HEJSAN ALLA GLADA UNDERBARA MÄNNISKOR!
Hoppas eran fredag är lika chill och bra som min och Klaras. Vi ska snart slå på en film och äta våran glass vi köpt (TVÅ smaker, observera TVÅ...hoho chokladtrippel och kola!) med klaras syster och far! Mys på hög nivå.
UNDERBART med påsklov! Och det ryktas om fint väder under hela veckan också, hoppas det blir så också! Men Klara ska ju iväg på Tisdag till Tyskland, har hon sagt det btw? haha... aja hon ska iväg iaf... HUR SKA JAG KLARA MIG??? :( Fett trist. Ska tröst äta nu medans hon är här, härja lite extra med jäntan!
Som sagt ha en skön fredagskväll! Själv ska jag äta lite för mycket, precis som vanligt ;) för att fira påsklovet och...livet.
peace and love biatcheeeeees!
/guestblogi'n BY HANNA som sagt
ååh den gamla goda tiden... love you <3

Dagens


Topp från H&M / Skinnbyxor CUBUS / Väska Kina / skor Skopunkten
Ha't bra! Nu ska jag sova :) Kram!

Drar till stan

Hej och hallå på er! Jag kom precis hem nu faktiskt. Haha det känns som att jag alltid skriver så ;) Men jag ska i alla fall ner på stan nu med min ära vän Hanna! Jag ska göra en mycket kul sak, men jag vill inte säga, för det ska vara en överaskning :D

En liten sneakpeak på dagens :)


Bloggar mer när jag kommer hem :)

Kram!

Dagens

Hej hopp! Åh, jag har en debatt i morgon i skolan. Trögt. Jag och min grupp ska debattera för att big bang har ägt rum. rymden kan kan verkligen inte jobba med. Det spelar ingen roll hur lätt uppgiften är, jag kan inte. Kalla mig trög, men jag kan verkligen inte förstå att rymden är oändlig... om den är det.  nej, usch, rymden är dum!



/Klara

Shorts

Hejhej! Idag på H&M spottade jag dom här godingarna. Så perfekta att ha med en svart magtröja eller en vit stickad topp! Och kom kostade 80 spänn!

Red and black

Idag på Vila köpte jag två par jeans legging för 299 kronor. Vilket kap va! Ett par kostar 179 (tror jag). Jag köpte mig ett par röda och ett par svarta :) Dom röda är så grymt snygga tycker jag!
haha och jag tror att alla har sett ett par svarta jeansleggings ;)
/klara

Mina älskade grannar

Hej och hallå! Hur mår ni? Själv mår jag mycket bra! Jag har varit på stan i några timmar och hängde sedan efter min grane som skulle hitta gala kläder! Jag shoppade också lite, ska visa dom sen :)
Jag kom hem från mina grannar nu, så jag har inte hunnit ta kort eller något hehe.
Dom funderar på att flytta, jag hatar dom om dom gör det, om någon vill veta.
Ha det bra /Klara

American Apparel

Hallå där!
Jag har städat lite i rummet och fixat. Det är väldigt varmt här. Kan vara för att jag har datorn på, och den blir varm som en spis efter ett tag :O I hopp om att det är den varma luften utomhus (haha)  har jag slängt på mig mina nya shorts från American Apparel :D Dom är hur sköööna som helst sänger jag bara! Dom finns i hur många färger som helst dessutom ;)
/klara

ELLE INTERIÖR

Idag droppade nya nummret av Elle interiör ner i brevlådan, Härligt! Så nu ligger jag här på mattan, tillsammans med en skål fryst majs. Gött!
/klara

15!!

Hej hej! Åh VÅREN är kommen!!! Det var +15 grader ute idag!! KÄRLEK! Tänk, för tre månader sen var det -15!
Jag hade faktiskt ingen jacka när jag och Tove gick till stället där jag tränar dom små barnen. Jag vet inte om jag ska kalla det jobb eller vad jag ska säga... Jaja. Hur som helst så hade jag faktiskt bara min gråa hood. Hur underbart är inte det?!
Jag just nu. Haha ser ni min lugg... knutfrisyr hallå där!
/klara

Uppvisning

Hallå där! Idag hade jag uppvisning med barnen jag tränar gymnastik med :) Dom dansade till super trouper. Åh dom är för söta, 3-4 år är dom och dom är så duktiga <3

Efter det så åkte jag hem till Tove (som jag är tränare med btw) och vi gick ut och gick, fast vädret ville att vi skulle gå in efter 10 minuter... haha så vi kollade lite på youtube klipp i typ 2 timmar elle nått!

Jaja, nu ska jag ladda upp bilder från festen i fredags, så vi får se om det kommer upp lite bilder snart ;)

/klara

bloggar från Ipaden, så jag har inga andra bilder än dom jag redan har laddat upp. Jag ville bara säga att jag lever :)


topshop

Aloha i stugorna! Jag sitter, som igår hos Karin och kollar runt på internet lite medan hon pluggar. Vi har nationella i engelska i morgon, så jag har också pluggat lite.
Jag har kollat in topshops S/S saker och det finns en hel del som vill flytta in i min garderob :)
Jag ÄLSKAR den röda virkade toppen! Jag skulle köpt den när jag var i stockholm! Åh!
/Klara

S/S

Lite mumsiga grejer från H&M, vill ha allt!!

Hos karin

Hejsan svejsan på er! Har ju bloggpaus, men jag känner att jag är i stort behov av någonting att göra... Haha jag är hos min kära vän Karin och ska sova här :D Men karin är smart och pluggar (till skillnad från en annan) så jag har inget att göra just nu! Haha men det gör inte så mycket för jag lånar Karin s macbook :D Hihi jag har busat lite... oj vad hon kommer bli suprised när hon ser vilka fina bilder hon har fått ;)
haha vacker jag är va?! Haha jag ändrade inställning till normal och garvade, sen såg jag att det var "normal" hahaha! Ja, ett bevis på min 1. Humor 2. Intelligens. Hur som helt så bara kände jga att ni behövde en "normal" bild på mig, så att ni inte blir rädda ;)
Ha't bra! /Klara

Bloggpaus

Hej allihoppa! Det är mycket i mitt liv just nu! Bra och dåligt. Så jag tar en liten paus på nån dag och sen är jag tillbaka med ny energi att blogga! Hoppas att ni förstår! <3

/Klara

I don't wanna care right now

Hejsan på er! Jag kom precis hem från jumpan med småbarnen :) Dom är så söta altså! haha men även om dom är söta så är det rätt jobbigt att passa allihoppa... nu är jag altså trött som bara den! Dessutom är mamma och JOnas borta ikväll så jag och Elsa ska fixa mat (färdig pizza) och kanske se på film..? ATTANS matteprov på onsdag.. blir nog inge film, suck. Jaja, ska fylla på maen nu i alla fall, sen ska jag försöka blogga lite mer också :)

/Klara

trött chey

Halloj alla små troll (skillad rimmare)! Jag kom hem till uppsala för kanske en timme sen. Jag och Hanna kollade runt  och köpte massor med trevliga saker :) Jag  ska visa upp alla helgens köp i morgon, för nu är jag såå trött!!

Godnatt till alla med hatt (det gick ju så bra att rimma förut :( typiskt)

/klara

Mot huvudstaden

God morgon allihoppa! Egentligen undrar jag hur jag har kunnat ta mig upp såhär tidigt, men vad gör man inte för en dag med Hanna i stockholm :) Så om några minuter sticker jag till busshållplattsen och är borta resten av dagen ;)
Idag ser jag ut såhär kära vänner!
/klara

Party

Hej hej! Jag har precis duschat efter cirkusen och ska dra på mig lite kläder och kladda på lite smink lite snabbt, sen ska jag iväg med lite trvligt folk och köpa saker till ikväll! Och sen blir det paaarty! :D Vi ska äta mat och göra massa trevliga saker! Super!
Laddar upp med en liter te ur min gigantiska kopp och spotifylistan ;)
Outfit från ikväll kommer nog upp i morgon. Ha en superduper lördag!  Det ska jag! /Klara

Transparent

Tänk va snyggt med en riktigt knallig bh eller bikinitopp och shorts i sommar! Åh! Sommar!
Min mamma väckte mig med att säga "Nu måste ni upp, det är snö ute nu, men senare ska det bli +20!". Sen hör jag Elsa säga "åååå det är ju första april!!" INte ens då kopplar jag att det är ett april skämt! Så jag går upp och tänker på vilka shorts jag ska ha på mig... "var är tiningen, vill kolla vädret..." Jonas kollar på mig och säger "du är inte bara lite lättlurad du.."
Sånna skämt är inte okej!

/klara

En dag i den stora staden

Hallå i stugorna! Har varit i stan hela eftermiddagen och kollat på lite kläder och fikat! über mysigt! Jag köpte lite snygga saker till en liten fest i morgon också! Det blev lite saker, ska visa lite senare ;) Nu, Talang...
En liten sneakpeak ;)
/klara

RSS 2.0