FAA 2012

Mina haff från fashion against aids. ÅH älskar shortsen, har använt dom flitigt redan!
Svårt att få med längden på toppen. Men jag är i alla fall sjukt nöjd!

Att blogga med endast bokstäver

God morgon! Typ. Igår startade vi långhelgen på bästa sättet ever. Ni vet känslan av en 100% skitlyckad kväll? Yes, den känslan. I like it! Lite bilder borde finnas, har inte vågat kolla bilder på min telefon än... hehe.

Jag tror att ni vänenr, och andra som läser min blogg, tycker likadant som jag. Att det är rätt tråkigt med bara text och inga bilder. Men bloggappen funkar aldrig, och min kamera har gått i pension. Så det är svårt det där med bilder för tillfället. Men nu har jag laddat över till datorn för en gångs skull (hade typ 700 bilder på telefonen... sen februari), så nu komemr det.


...
Lite bilder från igår - nån månad tillbaka. Helt random. Men hey, kul med lite bilder i alla fall... Nu ska jag packa inför med tillfälliga flytten hem till amanda. Lördag - Onsdag. YEAH!

Snabba cash

Yoyoyo! Klockan är 00.00 nu. Coolt! Tyvärr är jag inte riktigt där jag skulle vilja vara for the moment. Ligger hemma i soffan... Ser på golf. Jag känner lite att hey, se på golf kan vi göra när vi... Är döda. Egentligen såg vi på snabba cash. Är det bara jag som tycker att han med svarta mössan som rymmer från fängelset är riktigt snygg?

I morgon är det ju påskafton. Påskäggs-jakt hos the old people. Riktigt nice. Lilla farfar gömmer äggen så bra att inte ens han kommer ihåg var han la dom...

Har inga bilder alls till er... En bild på en mage med text. Meeeeen let's not go there.

Juste haha, är det bara jag som tycker det är svårt att låta bli att säga "ggggr tiger!" när man ser Tiger Woods? Hehe... Godnatt!


I blame myself

Tjena! Ligger i sängen, är sjuk. Jag orkar inte! På lovet... Men jag ska nog bara skylla på mig själv, har varit borta varje kväll... Speciellt igår (eller om det var förrgår) tog nog rätt hårt. Vid 20 kom Amanda och Hanna och vi fixade oss och tittade sedan till 21 tåget till Knivsta. Efter lite förvirring kom vi fram till festen vi skulle till. Va där till tolv, gitta hem till uppsala. Sen sov vi i några timmar hos Amanda och åkte på morgen till patte som hade lite sköna människor hos sig och fortsatte partyt... Klockan 10 på morgonen... Men kul var det!

Och nu är jag sjuk. Fult imunförsvar jag har. Ha't gott vänner!


RSS 2.0